Αρχική Σελίδα

XFOCO Led Car Lights Co., LTD

καλής ποιότητας Εξαρτήσεις μετατροπής προβολέων οδηγήσεων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Εξαρτήσεις μετατροπής προβολέων οδηγήσεων για τις πωλήσεις
Ήταν ευχαρίστηση να εξεταστεί XFOCO, μεγάλη επικοινωνία, η έξοχη συσκευασία και όλα εγκαθιστούν τέλειο. Ευχαριστίες πάλι!

—— Αυξήθηκε Glenn

XFOCO είναι ο κύριος προμηθευτής μου φωτός αυτοκινήτων. Υψηλός - ποιότητα, συμπαθητική συσκευασία. Η ομάδα τους είναι πολύ επαγγελματική και μου πρόσφερε τις άριστες προτάσεις, ευχαριστίες!

—— Hans Harfaldet

Είμαι Online Chat Now

XFOCO Led Car Lights Co., LTD

1 2 3 4 5 6 7
XFOCO Led Car Lights Co., LTD XFOCO Led Car Lights Co., LTD XFOCO Led Car Lights Co., LTD XFOCO Led Car Lights Co., LTD XFOCO Led Car Lights Co., LTD XFOCO Led Car Lights Co., LTD XFOCO Led Car Lights Co., LTD
Αίθουσα Συσκέψεων συνεργείο Εργοστάσιο Gate Ενσωματωμένο τμήμα PD Εξεταστικό δωμάτιο Αίθουσα δείγμα

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : XFOCO
Αριθμός Υπαλλήλων : 80~150
Ιδρύθηκε Έτος : 2006
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

 

XFOCO οδήγησε τη Co. φω'των αυτοκινήτων, το ΕΠΕ συμμετέχει στην έρευνα, να αναπτυχθεί, την κατασκευή και το μάρκετινγκ των αυτόματων φω'των. Όπως οι οδηγημένοι βολβοί προβολέων, οδήγησε τις λάμπες φωτός ομίχλης, οδήγησε τα φω'τα φρένων, οδηγημένος T10 βολβός, οδήγησε τον ελαφρύ φραγμό, οδήγησε τα φω'τα θόλων αυτοκινήτων και ούτω καθεξής, τα οποία έχουν τα υψηλά συστατικά και την ισχυρή λειτουργία να επιτρέψουν σε μας για να γίνουν ένας από το μεγαλύτερο προμηθευτή και προσφέρουν υψηλό - ποιότητα του αυτοκίνητου φωτισμού μερών αυτοκινήτων στην Κίνα

 

XFOCO, που εγκαταστάθηκε σε Dongguan, Guangdong της Κίνας, ιδρύθηκε το 2006.  Είναι μια επιχείρηση τεχνολογίας που αφιερώνεται στην έρευνα, να αναπτυχθεί, την κατασκευή και το μάρκετινγκ του αυτοκίνητου φωτισμού. Η έννοια σχεδίου της χρονολογείται από το αμερικανικό Quested με το μοναδικό ύφος και την ισχυρή λειτουργία. Το προϊόν είναι δημοφιλές σε όλο τον κόσμο μετά από το ίδρυμά του. Μετά από τη συνεχή βελτίωσή μας, η μοναδική ισχυρή, πρακτική λειτουργία styleand της έχει την καλή αγορά στο εξωτερικό και ήταν αρεστή και εγκεκριμένος από τους ξένους εισαγωγείς και πουλαά λιανικώς. Έχουμε θέσει την καλή εμπορική σχέση με περισσότερες από 100 χώρες και το ποσοστό εξαγωγής είναι μέχρι 99%.

 

Για 9 έτη στη αναπτυξιακή διαδικασία του, XFOCO εμμένει στην έννοια «της καινοτομίας, της ποιότητας, της υπηρεσίας, οικονόμος, της αφιέρωσης και της επιείκειας». Απορροφά τις νέες ιδέες και είναι αυστηρό προς την ποιότητα. Βασίζοντας στην αρχή «της αναζήτησης, του εργοδότη, της τεχνολογίας, του πνεύματος και ενδιαφέροντος», έχει την περιεκτική ακολουθώντας υπηρεσία προϊόντων και επιμένει στην παραγωγή του υψηλής ποιότητας προϊόντος. Τώρα έχουμε μια ομάδα άριστου διευθυντικού προσωπικού και μιας επαγγελματικής ομάδας τεχνολογίας που οδηγείται από τον καθηγητή στο ηλεκτρονικό πανεπιστήμιο Huazhong της επιστήμης και της τεχνολογίας. Επίσης έχουμε το άνετο περιβάλλον γραφείων και το πίτουρο-νέο τυποποιημένο εργοστάσιο. Με τη διαχείριση η έννοια «της ποιότητας είναι ζωή, ο χρόνος είναι φήμη και η τιμή είναι ανταγωνιστική δύναμη», συνεχείς μεγαλώνουμε στον τομέα των μερών αυτοκινήτων τον αυτοκίνητο φωτισμό.

 

Για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών, έχουμε την οργάνωση ισχυρή ομάδα πωλήσεων και μεταπωλήσεων για να παρέχουμε τα καλύτερες προϊόντα και την υπηρεσία. Τηρούμε την ιδέα «αυξανόμαστε με τον πελάτη» και τη φιλοσοφία «προσανατολισμένου στους πελάτες» για να επιτύχουμε τη συνεργασία της αμοιβαίας εμπιστοσύνης και του οφέλους. Θα σταθούμε πάντα έτοιμοι να συνεργαστούμε με σας. Αυξηθείτε από κοινού!

 

 

Θα μπορούσαμε να παρέχουμε τον επαγγελματικούς cOem & τις υπηρεσίες ODM για να ικανοποιήσουμε τις διάφορες ανάγκες του πελάτη. Συνεχίζουμε να καταβάλλουμε προσπάθειες να καλύψουμε τις απαιτήσεις του πελάτη μας με όλη την καρδιά μας. Με την πεποίθηση «της ανάπτυξης με τους πελάτες» και «προσανατολισμένος στους πελάτες», αφιερώνουμε στην κατασκευή των καλύτερων προϊόντων και την προσφορά να ικανοποιήσουμε την υπηρεσία, υπερβαίνοντας ακόμη και την προσδοκία του πελάτη για να πραγματοποιήσουμε τα αμοιβαία οφέλη.

 

Δύναμη:

 

 

Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

 

Επαγγελματική & πεπειραμένη ομάδα Ε&Α

Ποιοτικό σύστημα διαχείρισης & προηγμένος εξοπλισμός ποιοτικής δοκιμής

 

 

Μεγάλη γραμμή παραγωγής

Ικανότητα cOem

Ικανότητα παραγωγής

Ισχυρή ομάδα ομάδας πώλησης & υπηρεσιών μεταπωλήσεων

Αξιοπιστία

 

Πιστοποιητικά:

 

ISO 9001:2008

IP67

FCC, CE, RoHs και EMC

 

Στοιχεία επικοινωνίας
XFOCO Led Car Lights Co., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. William

Τηλ.:: 86-769-27231192

Φαξ: 86-769-27231129

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)