καλής ποιότητας Εξαρτήσεις μετατροπής προβολέων οδηγήσεων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Εξαρτήσεις μετατροπής προβολέων οδηγήσεων για τις πωλήσεις
Ήταν ευχαρίστηση να εξεταστεί XFOCO, μεγάλη επικοινωνία, η έξοχη συσκευασία και όλα εγκαθιστούν τέλειο. Ευχαριστίες πάλι!

—— Αυξήθηκε Glenn

XFOCO είναι ο κύριος προμηθευτής μου φωτός αυτοκινήτων. Υψηλός - ποιότητα, συμπαθητική συσκευασία. Η ομάδα τους είναι πολύ επαγγελματική και μου πρόσφερε τις άριστες προτάσεις, ευχαριστίες!

—— Hans Harfaldet

Είμαι Online Chat Now

XFOCO Led Car Lights Co., LTD

1 2 3 4 5 6 7
XFOCO Led Car Lights Co., LTD XFOCO Led Car Lights Co., LTD XFOCO Led Car Lights Co., LTD XFOCO Led Car Lights Co., LTD XFOCO Led Car Lights Co., LTD XFOCO Led Car Lights Co., LTD XFOCO Led Car Lights Co., LTD
Αίθουσα Συσκέψεων συνεργείο Εργοστάσιο Gate Ενσωματωμένο τμήμα PD Εξεταστικό δωμάτιο Αίθουσα δείγμα

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : XFOCO
Αριθμός Υπαλλήλων : 80~150
Ιδρύθηκε Έτος : 2006
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Ενώστε τη συμμαχία. Εισαγωγέας επιθυμητός:

 

Η επανάσταση XFOCO είναι νέος-σφαιρικό εμπορικό σήμα υψηλού - αυτοκίνητος φωτισμός των ποιοτικών καινοτόμων οδηγήσεων, καλωσορίζουμε εσείς μας ενώνουμε με έναν μοναδικό εισαγωγέα σε κάθε χώρα ή έδαφος. 

 

Εμπορικό σήμα:  Η επανάσταση XFOCO είναι ένα νέο, ελπιδοφόρο εμπορικό σήμα στις σύγχρονες εποχές.  Με την τεχνική καινοτομία εννέα ετών τις προσπάθειες και, το προϊόν, το ταλέντο και η αγορά του έχουν βελτιωμένα πολύ.  Τώρα το σπίτι πελατών και πελατών και στο εξωτερικό όπως το προϊόν XFOCO και αυτό καλύπτει όλο και περισσότερη αγορά.  XFOCO εγκαινιάζει τον προγραμματισμό εμπορικών σημάτων και αφιερώνεται στην παραγωγή του εμπορικού σήματος του Volkswagen, το οποίο οι απλοί άνθρωποι μπορούν να αντέξουν οικονομικά.

 

Μοναδικός εισαγωγέας: Για αρκετά έτη η έμφαση πώλησης της επανάστασης XFOCO ήταν σε ξένους εμπόρους και σημαντικούς εξουσιοδοτημένους εμπόρους μερικών γνωστών εμπορικών σημάτων.  Από το 2015, καλωσορίζουμε όλες τις χώρες στον κόσμο για να προσχωρήσουμε στην οικογένεια επαναστάσεων XFOCO ως συμμαχίες και τους εισαγωγείς.  Κάθε χώρα ή περιοχή ανταγωνίζεται για τη μόνη αντιπροσωπεία.  Ο στόχος XFOCO είναι να αναπτυχθεί μαζί με τους εμπόρους μακροπρόθεσμα και να πραγματοποιηθεί η αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση. 

 

Τιμή: Η τιμή του προϊόντος επαναστάσεων XFOCO είναι η χαμηλότερη μεταξύ όλων των εμπορικών σημάτων πρώτος-γραμμών.  Με την εξασφαλισμένες ποιότητα και την υπηρεσία, η τρέχουσα τιμή της έχει το περισσότερο πλεονέκτημα για εννέα έτη. Οι κατασκευαστές XFOCO αγοράζουν κάθε συστατικό οι ίδιοι. Μαζί με την τη μεγάλης κλίμακας παραγωγή των εννέα ετών ανάπτυξη και, εγγυώνται την πραγματοποίηση της ανταγωνιστικής τιμής. 

 

Γραμμή παραγωγής: Υπάρχουν τώρα πάνω από 1000 είδη προϊόντος σε 20 σειρές επανάστασης XFOCO.  Εκτός αυτού, απελευθερώνει 5 νέα προϊόντα κάθε τέταρτο.  Οι πλούσιες γραμμές παραγωγής ικανοποιούν το αίτημα λειτουργίας των εμπόρων και εγγυώνται τη συνεχιμένος αύξηση του όγκου πωλήσεων.  Επίσης, το νέο προϊόν που προωθείται από XFOCO επιλέγεται προσεκτικά, το οποίο έχει την ανταγωνιστικότητα μεταξύ της βιομηχανίας του. 

 

Τεχνολογία: Μετά από την εμπειρία εννέα ετών, η ερευνητική ομάδα της επανάστασης XFOCO ξεπερνά τώρα μακριά τους λόρδους της στην τεχνολογία και την ταχύτητα.

 

Ποιότητα: Σύμφωνα με την ιδέα «της ποιότητας πρώτα» και «της ποιότητας είναι ζωή», η επανάσταση XFOCO κάνει τα οδηγημένα φω'τα αυτοκινήτων υψηλού - ποιότητα. 

 

Υποστήριξη επαναστάσεων: Όλο το υλικό «της δημοσιότητας» φύλλο πωλήσεων», «τεχνικά φύλλα» και ολοκληρωμένη συσκευασία θα είναι σε ανοικτή γραμμή και διαθέσιμος για μεταφορτώστε. 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
XFOCO Led Car Lights Co., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. William

Τηλ.:: 86-769-27231192

Φαξ: 86-769-27231129

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)